Szkeptikus Társaság

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Loch Ness-i szörny - újratöltve

 

A Loch Ness-i szörnynek rengeteg rajongója van, sőt saját honlapon is csodálhatjuk. Ahhoz képest, hogy még a létezése sem bizonyított, kifejezetten szép teljesítmény. Persze ne feledjük: a környéknek kifejezetten jól jövedelmez a tó iránti érdeklődés.

Ennek fényében nem meglepő, hogy megint lefotózták a szörnyet. Bár az állandóan akadékoskodó szkeptikusok azt mondják, egyszerűen egy hajó által keltett hullámról van szó, lássuk be - igazuk van!

Annak, aki továbbra is hinni szeretne nessie-ben, megmutatjuk az erről szóló tudósítást:

Lefotózták a Loch Ness-i szörnyet

Facebook
vitaterep

 

Mi ez a hírfigyelő?

A Hírfigyelőben olyan - főleg magyar nyelven megjelent - hírek közül szemezgetünk, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az általunk tárgyalt témakörökhöz. Ritkábban beveszünk egy-egy érdekesebb tudományos hírt - csak azért, mert valamiért különlegesnek tartjuk.

A híreket könnyed formában tárgyaljuk; hozzáfűzzük véleményünket, gondolatainkat. Válogatásunk, tárgyalásunk szubjektív, bár igyekszünk a híreket a tudomány nézőpontjából értékelni. Mi is tévedhetünk, ezért mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy nyugodtan kételkedjen, és járjon utána információinknak!

Kövess a Twitter-en Facebook-oldalunk
Hírlevél

Copyright © 2018 Szkeptikus Társaság. Minden jog fenntartva.
Joomla!