Szkeptikus Társaság

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

A Föld napja - IV. Tudományfesztivál április 24-25-én

Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre a természettudományokat népszerűsítő Tudományfesztivál, többek között a közeli, április 22-ei Föld napját felidéző rendezvényekkel. Az eseményen több hazai egyetem és kutatóintézet kínál választékos programokat az egész családnak (ebből a szempontból szerencsésebb lett volna hétvégén rendezni a fesztivált). Többek között számos interaktív kísérlet, a biotechnológia történetének mozzanatai, ökológiai ismeretterjesztés, mobil megújuló energia tanösvény várja az érdeklődőket. A tudományfesztivál helyszínei a Magyar Nemzeti Múzeum kertje, a múzeum épülete és a közeli Kossuth Klub lesznek.

A rendezvény honlapja remélhetőleg folyamatosan bővül, hiszen eddig (április 21. 12:00) csak a múzeumkerti programokról találtunk információt.

A Föld napja - IV. Tudományfesztivál

 

Facebook
vitaterep

 

Mi ez a hírfigyelő?

A Hírfigyelőben olyan - főleg magyar nyelven megjelent - hírek közül szemezgetünk, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az általunk tárgyalt témakörökhöz. Ritkábban beveszünk egy-egy érdekesebb tudományos hírt - csak azért, mert valamiért különlegesnek tartjuk.

A híreket könnyed formában tárgyaljuk; hozzáfűzzük véleményünket, gondolatainkat. Válogatásunk, tárgyalásunk szubjektív, bár igyekszünk a híreket a tudomány nézőpontjából értékelni. Mi is tévedhetünk, ezért mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy nyugodtan kételkedjen, és járjon utána információinknak!

Kövess a Twitter-en Facebook-oldalunk
Hírlevél

Copyright © 2018 Szkeptikus Társaság. Minden jog fenntartva.
Joomla!