Szkeptikus Társaság

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Blogversenyt nyert a Ködpiszkáló blog

A Nemzeti Kiválóság Program által meghirdetett kutatói blogverseny eredményhirdetését múlt csütörtökön tartották meg. A versenyre 38 blogot neveztek, melyekre összesen 1615 szavazat érkezett. Az első helyezést a Dr. Csupor Dezső és csapata által szerkesztett Ködpiszkáló blog szerezte meg. A gyógyszerekkel, gyógynövényekkel, étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos tévhitekről szóló blog indulásáról jó két éve adtunk hírt. Azóta számtalan cikkére hivatkoztunk vitáinkban, előadásainkban. Dr. Csupor Dezső a 2012. októberi Szkeptikus Klubon előadást is tartott Mi van a kapszulában címmel.

Gratulálunk a blog szerkesztőinek, íróinak az elésmeréshez!

 

Mi ez a hírfigyelő?

A Hírfigyelőben olyan - főleg magyar nyelven megjelent - hírek közül szemezgetünk, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az általunk tárgyalt témakörökhöz. Ritkábban beveszünk egy-egy érdekesebb tudományos hírt - csak azért, mert valamiért különlegesnek tartjuk.

A híreket könnyed formában tárgyaljuk; hozzáfűzzük véleményünket, gondolatainkat. Válogatásunk, tárgyalásunk szubjektív, bár igyekszünk a híreket a tudomány nézőpontjából értékelni. Mi is tévedhetünk, ezért mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy nyugodtan kételkedjen, és járjon utána információinknak!

Kövess a Twitter-en Facebook-oldalunk
Hírlevél

Copyright © 2018 Szkeptikus Társaság. Minden jog fenntartva.
Joomla!